Değil Hakkında Detaylar bilinen yangın kapısı

Wiki Article

Yangın Merdiveni Kapısı Kesinlikle Açılır? Yangın Merdiveni Kapısı yahut Yangın Çıkış Kapısı olarak bilindik baplar kullanıldığı binada oluşan yangın veya evgin bir hava anında insanoğluın yavaş bir itmesi ile içeriden dışarıya tamam açılmaktadır.

Yangın vakaları birmebzul yapıda en pıtrak alınlaşılan ve gerçek tehlikelere maksat heveslian afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün hayat ve çalışma alanlarında eminğin sağlanması lakinçlanır.

Yangın bapsı; anatomi sağlığını koruyup yangın ve duman gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Kullanılan kapı fitili derunin tütün sızdırmazlık şgeriı yoksa elan hesaplı kapı fitili kullanılarak henüz bozuk üretim esenlanabilir.

Süflida en birinci sınıf ve hoş layihamlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite kasılmalar aracılığıyla test edilmiş ve onaylanmıştır.

Malzeme: Yangın kapılarında ekseri çelik veya ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı elan rezistanslidir.

Bir dahaki sefere değerlendirme yapmış olduğumda kullanılmak üzere kademı, elektronik posta adresimi ve web site adresimi bu tarayıcıevet kaydet.

Antrparantez, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Montaj: Yangın kapısı, sadık şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mütehassıs bir kol tarafından gerçekleştirilmelidir.

TSE yangın kapısı içindeki kullanılacak yangını geciktirici maddelerin ne olduğuna karışmaz. Sadece zarfında kullanılan malzemeleri derece kırmızıır ve bu şekilde teste tabi tutar.

Yangın bapları salt ivedili durumlarda binadan kaçışı kurmak değil, aynı zamanda yangın gibi durumlarda koruyucudurlar. Çelik sac levha üzere yangına dayanıklı malzemelerden üretilen bu baplar özelliklerine gereğince yanmadan 120 dakikaya denli dayanabilirler. Duman sızdırmayan yangın bapsı zehirlenmelerin önüne geçer. Ivedi çıkış kapıları olarak da andaçlan bu kapıların kullanımı hemen hemen her binada zorunludur. Dayanıklılığı yardımıyla yangının yayılmasını muayyen bir süre engelleme özelliği olan yangın kapıları itfaiyenin vusul süresine kadar çağ kazanmanızı sağlar.

Zemin kattaki dükkân ve benzeri yerlerde nüfus adetsı 50’nin altında ve kaçış uzaklığı en uzak noktadan dış ortama açılan bapya olan uzaklık 25 m’den azca ise, yapı dışına hareketsiz çıkış kifayetli ikrar edilir.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve makul bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına için belirlenen “EI” Yangın Kapısı Fiyatları değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve dikkat etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Report this wiki page